Skip to main content

IK MELD MIJ AAN ALS SUPPORTER VAN

(klik op het logo voor het aanmeldformulier)

Update 12 september 2023

Algemene Ledenvergadering recap

Op dinsdag 12 september vond onze ledenvergadering plaats, waarvoor we alle leden willen bedanken voor hun aanwezigheid. De opkomst was opvallend goed voor een bijeenkomst overdag. De vergadering omvatte verschillende belangrijke punten op de agenda, waaronder updates over de leden, bespreking van moties, aankondiging van bestuurswijzigingen, voortgang van de campagne “Het Antwoord is Esports,” een vooruitblik op “Esports: Het Nederlandse Ecosysteem,” en een rondvraag.

Onze voorzitter en vice-voorzitter lopen ons door de laatste ontwikkelingen heen. Zo hebben zij stilgestaan bij de ontzettende groei van het ledenaantal van de branchevereniging. Verder zijn de werkgroepen aangestipt en zal deze worden uitgebreid met een ‘branding’ werkgroep. Voor meer info hierover, zie de BEN Discord en check of je beschikt over de Leden rol.

Tijdens de vergadering hebben we de oproep ontvangen om meer successen te delen. Hiervoor zal binnenkort een instuurpagina beschikbaar komen op onze website, waar leden hun successen kunnen delen.

Daarnaast zijn we verheugd om aan te kondigen dat Next Level Esports, onder leiding van Donny Stumpel, is uitgeroepen tot Lid van het Jaar 2023. Gefeliciteerd, Next Level Esports!

De vergadering werd om 16:00 uur afgesloten en vond plaats op de locatie AOMA in Zoetermeer. Als je nog geen officiële supporter bent, nodigen we je uit om je snel aan te melden, zodat ook jouw stem wordt gehoord. Klik hier om je aan te melden.

ALV