Skip to main content

IK MELD MIJ AAN ALS SUPPORTER VAN

(klik op het logo voor het aanmeldformulier)

Update 18 juli 2023

Het antwoord is esports

Elke maand zijn 5 miljoen Nederlanders in beweging voor esports en gaming.

Of het nu gaat over het in verbinding brengen van groepen en generaties, de toekomst van onze economie, sport of cultuur, de vragen waarvoor overheden staan zijn groot. Politici en bestuurders zijn op zoek naar antwoorden op ingewikkelde vraagstukken. Esports kan binnen veel van die vraagstukken een positieve bijdrage leveren en doet dit in praktijk al.

Met de campagne “Het antwoord is esports” wil Branchevereniging Esports Nederland laten zien wat de esportsbranche aan maatschappelijke bijdrage levert. Ook starten we hiermee het gesprek om de kracht van esports beter te benutten.

Laten we samen een antwoord formuleren op uitdagingen in het werkveld. Lees meer over de verschillende thema’s op hetantwoordisesports.nl.