Skip to main content

IK MELD MIJ AAN ALS SUPPORTER VAN

(klik op het logo voor het aanmeldformulier)

Update 21 oktober 2022

Vanuit verschillende feedback gesprekken krijgen we te horen dat BEN graag gezien wordt als een verbinder. Om deze reden organiseren we vanuit BEN volgende week woensdag 26 oktober van 20:00 – 21:30 (90 minuten) op ons Discord kanaal een online kennismakingsevent voor alle community leden, aspirant leden en BEN leden, kortom iedereen is welkom!

Het is een begeleidende sessie, waarbij we iedereen die er bij is leren kennen, en onze motivatie en passie voor esports kunnen delen. Zie het als een laagdrempelige kennismaking om te netwerken. Tijdens de vergadering hebben we weinig tijd om echt kennis te maken, dus vandaar een apart event! Vind jij het dus leuk om met mensen te verbinden binnen het netwerk van BEN? Kom dan zeker even hallo zeggen!

De Open vergadering van BEN van 7 oktober 2022 kijk je hier terug: YouTube video Discord BEN Open vergadering

BEN jij er bij woensdag 26 oktober om 20:00 – 21:30? Check het evenement op onze Discord: https://discord.gg/mSWJdFHw?event=1032214964812906540