Skip to main content

IK MELD MIJ AAN ALS SUPPORTER VAN

(klik op het logo voor het aanmeldformulier)

Update 20 juni 2022

Na de bijeenkomst in april is er een inventarisatie gemaakt van de uitwerkingen van de groepen die bijna alle onderdelen besproken hebben of in ieder geval aangetipt. Uit deze uitwerkingen heeft het bestuur een nieuwe indeling van de werkgroepen gemaakt en de werkgroepen teruggebracht van 11 naar 6 en geprobeerd meer lijn in te brengen en ook keuzes te maken in prioritieten en korte en lange termijn doelen. In deze notitie staan de 6 nieuwe werkgroepen en bullits die hier van belang kunnen zijn om tot de doelstellingen van de vereniging te komen.

Download de volledige notitie hier Werkgroepen-BEN-juni-2022 – 14-06-2022

We vragen nu aspirant leden zitting te nemen in een van deze werkgroepen en in september te komen met een notitie waarin de stappen aangegeven worden om invulling te geven aan de doelen en taken van de Branchevereniging Esports Nederland. Deze notitie is naar alle aspirantleden gestuurd en voor eind juni moeten de werkgroepen samengesteld zijn. We vragen de aspirantleden lid te worden voor 75 euro per jaar. Daarboven kunnen bedrijven die groter zijn een extra donatie geven. In het document een overzicht van wat we tot nu toe hebben gedaan. We geven in de nieuwe werkgroepen een aantal onderdelen aan die uitgewerkt moeten worden, maar ruimte geven voor toevoegingen.

Wil jij je als bedrijf of persoon als lid bij BEN aanmelden tegen een contributie van 75 euro tot aan het eerste ALV Q1 begin 2023? Stuur dan een korte mail naar info@bvesports.nl  met daarbij de vermelding in welke werkgroep jij/jullie graag willen plaatsnemen. Wil je lid worden om ons initiatief te steunen maar niet in een werkgroep deelnemen? Dat kan ook, vermeld dit dan in de mail.

Het rekeningnummer van BEN is in aanvraag, wanneer het rekeningnummer bekend is krijgen alle aspirantleden een bericht om de contributie te storten.

Voor vragen kun je een mail sturen naar info@bvesports.nl en deze beantwoorden wij dan zo spoedig mogelijk.